Zoek

Leefbaar met een depressie!

Telepathie met je huisdier.

Iedere honden baas zal de wens regelmatig hebben, om te kunnen communiceren met zijn/haar huisdier. Bij mij is die wens er regelmatig. Deze wens ging voor mij in vervulling.

Meant to be …

Via Facebook zag ik al een aantal keren een oproep voor hulp, ze zocht mensen met een hulpvraag voor hun hond. Een kennis van mij is bezig met een opleiding, en had nog een aantal casussen nodig. Ze werkt met mensen en dieren samen. Ze was op zoek naar mensen die vragen hadden over gedrag van de hond, waar diegene niet uit kwam. Aan de hand van zowel de mens zijn lichaamstaal als de hond, gaat ze met samen met jou op zoek naar de antwoorden. Zowel overtuigingen, emoties als energieën zijn de punten waar naar gekeken wordt.

Wat mij aantrok aan de oproep was: diegene die mij kennen, de meeste kennen dan ook mijn lieve Labrador Tosca. De lieverd heeft soms wat energie te veel, is vaak lastig in het gareel te houden. We hadden al aardig wat dingen geprobeerd om haar rustiger aan de riem te krijgen. Van verschillende riemen tot aan een gedragsdeskundige. Met de gedragsdeskundige ging het goed, tot we het de volgende dag alleen moesten doen. We waren inmiddels al gestopt met proberen.

Bij het lezen van haar oproep, voelde ik dat ik dit moest doen. Het zouden 2 vliegen in 1 klap zijn. Zij had lesmateriaal nodig, en ik hoopte op een antwoord waar de onrust in Tosca vandaan kwam. Nadat ik contact met haar opgenomen had, en zij het een goede casus vond hebben we direct een afspraak gemaakt.

Het moment van de waarheid.

Bij aankomst zijn we eerst even rustig gaan zitten, heb ik haar wat meer details gegeven over het probleem. Ze gaf aan dat we het beste naar een plek konden gaan waar ik me op mijn gemak zou voelen. Eerlijk gezegd vond ik dat al een moeilijke opgaaf, omdat Tosca overal erg druk is en ik daar altijd onrustig van word. Na een aantal plekken in gedachte genomen te hebben, had ik een plek uitgekozen. Het gene wat zij voornamelijk zou doen was observeren en vragen stellen. Het voelde voor mij heel ontspannen, net alsof we een normaal rondje liepen.

Bodyscan

We gingen een bodyscan doen, deze kende ik al van therapie. Tijdens de 1e bodyscan deed ik mijn ogen dicht. Tosca had blijkbaar een ander plekje in gedachte en nam de benen. Gelukkig raakte ik niet in paniek doordat ik al precies wist waar ze heenging. Vlak waarbij we stonden is een klein strandje. En ja hoor daar stond ze in het water. Mijn kleine waterrat. Daar aan het water hebben we de sessie en de bodyscan afgemaakt.

Tijdens de bodyscan kwam ik er vrij vlot achter wat mijn invloed op haar is. Het was een perfecte training, er zaten allemaal mensen op het strandje. Dit vond ze machtig prachtig. Tosca gaat graag naar iedereen toe om haarzelf even voor te stellen. En niet iedereen is hier van gediend. Door de bodyscan voelde ik alles ontspannen, hierdoor riep ik haar heel rustig naar me toe. Tot mijn verbazing luisterde ze prima. Dit was een groot inzicht. Gedeeltelijk ben ik uiteindelijk dus onderdeel van haar onrust. Hier kunnen we wat mee!

Chloe met haar eigen hondje

Voor als je zelf ook benieuwd bent of een vraag hebt kun je haar vinden via facebook ( zie link) https://www.facebook.com/A-dogs-knowledge-100517381697270. Zowel Tosca is er mee geholpen als wij als baasjes.

Ciao Ciao JustBecky

4 gedachten over “Telepathie met je huisdier.”

  1. Wat mooi verwoord😁. Ik ben erg blij dat het je heeft geholpen ❤. Ik vond het mooi dat ik Tosca en jou als eerste casus mocht krijgen😁. Mocht iemand inderdaad benieuwd is, mag zich gerust aanmelden. Ik heb er nog een aantal nodig voor mijn opleiding☺.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *