Zoeken

Leefbaar met een depressie!

Passie

Mijn doel met deze blog is het koppelen van mijn blog met één van mijn grote passies; fotografie.

De reden dat ik deze twee wil gaan combineren is omdat ik simpelweg geen keus kan maken tussen deze twee passies. Vandaar uit ben ik gaan nadenken hoe dit op te lossen. Ten eerste vind ik het heerlijk om te bloggen en daarbij vind ik het super leuk om mijn foto’s te delen. Hoe mooi is het dan als je dit tegelijkertijd kan doen. Bij het plaatsen van mijn foto’s gelijk vertellen wat ik allemaal meegemaakt heb, vertellen hoe deze foto tot stand is gekomen, mijn ervaringen van de processen die ik meemaak qua fotografie.

Al vanaf jongs af aan heb ik zoals ik het zelf noem een obsessie voor foto’s. Als ik naar mijn foto’s ga kijken heb ik eigenlijk vanaf het moment dat ik een mobiele telefoon heb overal foto’s van gemaakt. Vroeger voornamelijk van vrienden, uitjes, vakanties etc. Nu doe ik dat nog maar is mijn interesse wat uitgebreider en ondanks dat ik het leuk vind om ze overal van te maken is in mijn collectie voornamelijk natuur geworden voornamelijk dieren. Ik denk dat het de uitdaging is die mij erg trekt. Het kan soms ook erg teleurstellend zijn want de controle is er nauwelijks doordat de dieren niet doen wat je wilt en dan kan je voor je gevoel je camera perfect hebben ingesteld maar dan is toch die ene factor heel belangrijk dat het dier stilzit of staat. Bij bewegende dieren kan je ook mooie foto’s maken maar moet je maar net geluk hebben. De camera moet het ook maar zo vastleggen.

Ik heb een hele mooie camera gekocht waar ik zo blij mee ben. Dat ik deze heb gekocht is gekomen doordat ik en mijn partner op vakantie waren en allebei graag met de camera wilden fotograferen en als er foto’s waren gemaakt we onenigheid kregen over wie welke foto had gemaakt. Dat was ik zat en dacht ik wil en moet een camera voor mezelf dan valt er niet over te twisten. Daar begon de zoektocht voor een goede camera die alles kon wat ik wou. En daar kwam de perfecte camera op mijn pad en deze heeft dezelfde eigenschappen als ikzelf. Het is geen spiegelreflex, geen systeemcamera even anders als normale camera’s. Daar houd ik van een beetje apart zijn haha. Dit is een zoomcamera en kan dingen die een spiegelreflex camera kan maar ook dingen die een systeemcamera kan. Perfect!

Een tijd geleden heb ik een instagram pagina aangemaakt alleen voor de fotografie https://www.instagram.com/photojustbecky/ Als je mijn blog leest en mijn foto’s leuk vind neem dan ook een kijkje op mijn instagram pagina.
Tot de volgende blog.

Ciao Ciao Just Becky

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *