Zoeken

Leefbaar met een depressie!

Mijn avontuur op Instagram.

Heb jij dat ook weleens, je post een bericht met grote trots. Vervolgens krijg je weinig response. Je scrolt verder naar beneden, dan zie je een post die totaal niet boeiend is en die dan word geliket bij het leven.

Het was één van mijn doelen, om mijn Instagram pagina te laten groeien. Het begon met mezelf inlezen, hoe laat ik mijn volgers aantal groeien? Verschillende trainingen gedaan, webinars ( is een interactieve live-uitzending, een presentatie) gevolgd en cursussen aangeschaft. Waardoor ik het spelletje een beetje begon te begrijpen.

Hard werken.

Waar ik wel achter ben gekomen, is dat het hard werken is. Zeker op het moment dat je jezelf meerdere doelen hebt opgedrongen. Als je echt het ultieme resultaat wilt hebben, is het een dagtaak. Twee uur per dag is echt te kort om het te onderhouden. Voor nu zit ik op de goede weg. Terwijl ik dit bericht schrijf zit ik op de 927 volgers. Dit is vindt ik een hele prestatie. Op een gegeven moment begin je ook door te krijgen wie er jou volgen, zodat jij ze terug volgt. Daarna mikken ze je er gewoon weer vanaf.

Strategie.

Er zit een hele strategie achter bij Instagram, je zou er gewoon een opleiding voor kunnen maken. Je hebt te maken met algoritmes, tijden van plaatsen, hoe vaak plaatsen en nog veel meer waar je rekening mee moet houden. Het zit in mij als persoon dat het een bepaalde verslaving wordt. Eerder deze week heb ik zelfs een app gedownload om te zien wie me eraf geknikkerd hebben.

Voldoening.

Geef maar toe, het geeft jou ook voldoening als je harde werk geliket wordt. De energie die ik in mijn foto’s stop, de foto’s verdienen het in ieder geval gezien te worden. Wat mij soms gewoon echt frustreert is dat, sommige foto’s niet scherp of totaal niet bijzonder zijn en toch heel veel likes krijgen.Natuurlijk gun ik iedereen die er moeite voor heeft gedaan, die voldoening. En toch snap ik het dan niet, niet dat ik arrogant ben maar mijn foto’s zijn van goede kwaliteit, dichtbij perfect. Die niet bijzondere foto heeft meer likes, hoe dan? Het zal ook te maken hebben met de connecties die diegene heeft en het spelletje van Instagram.

De voornaamste reden dat ik zo hard werk aan mijn Instagram, is dat ik mijn website wil laten groeien. De bronnen om mijn website te laten groeien, liggen online. Instagram is een groot platform, waar voor mij de sleutel ligt. Mijn motivatie zit hem op dit moment in de gezegde “waar een wil is, is een weg”. Mijn gevoel zegt dat ik in de buurt zit en even hard door moet werken om mijn doel te behalen.

Ik hoop dat je er iets voor jezelf uit kan halen………

Tot de volgende blog.

Ciao Ciao JustBecky

2 gedachten over “Mijn avontuur op Instagram.”

  1. Ik ben er sinds een paar weken ook flink mee bezig, zo leuk om de groei te zien! En te ontdekken wat wel werkt maar ook wat niet werkt. En inderdaad, je hebt er bijna een dagtaak aan, maar dat is stiekem ook wel leuk 🙂

    1. Zeker weten, je bouwt iets op en de resultaten geven je motivatie.
      Hoe meer volgers, hoe meer kans dat je posts worden geliket.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *