Zoek

Leefbaar met een depressie!

Foto avontuur in en rond het huis.

De afgelopen week ben ik weinig op pad geweest om te fotograferen, echter heb ik mijn camera’s niet opzij gelegd.

Mijn fotografie avontuur was de afgelopen week, voornamelijk in en rond het huis. Het zal je verbazen hoeveel objecten je hier nog vindt, om te fotograferen. De tuin geeft al zoveel inspiratie, bloemen, insecten en de tuin alleen op zichzelf al. Onze tuin heeft in de afgelopen periode een aardige metamorfose ondergaan. Wat kan ik daar van genieten. We hebben het goede nieuws ontvangen dat de buren waar we overlast van hebben, gaan verhuizen. Voor ons was dat het startsein en de motivatie, om wat aan onze eigen tuin te gaan doen.

De hele schutting wit geverfd.

Kleine veranderingen met grote gevolgen.

We zijn bloemetjes gaan halen bij het tuincentrum, wat werd ik daar alleen al blij van. Als ik daar rondloop zie ik overal mooie foto’s hahahah. Na de tuin opgefleurd te hebben met bloemetjes en planten, hebben we een paar dagen later de schutting wit geverfd. Hoe gek het ook klinkt, het is net of we een nieuwe tuin gekocht hebben. Jammer genoeg ging het de dag nadat we klaar waren met verven regenen, en hebben we er alleen op afstand van kunnen genieten.

Fotograferen in eigen tuin.

We hebben ook nog mooie dagen gehad in de tuin, daar heb ik zeker gebruik van gemaakt. Tot aan irritatie voor de koolmezen aan toe. Die waren wel klaar met mijn camera. Normaal ging ik de buurt in, om van alle bloemen in de tuinen van de buren foto’s te maken. Nu kan ik dat lekker vanuit eigen tuin doen. Bloemen zijn mooi om macro foto’s te schieten, het mooie aan bloemen is dat ze niet wegvliegen. Door de mooie bloemen worden er ook mooie insecten in je tuin gelokt. Deze zijn ook perfect om macro foto’s van te maken. Iets lastiger als de bloemen, de insecten hebben een eigen wil.

Portretfoto’s

Waar ik achter gekomen ben is dat portretfoto’s ook wel aan mij besteedt zijn. Afgelopen week heb ik een foto van mijn nichtje die in Ierland woont bewerkt. Ik kreeg de foto opgestuurd van mijn schoonzus, deze heb ik in Photoshop gemaakt tot portretfoto. De foto komt naar mijn mening nog beter tot zijn recht. Afgelopen weekend kwam mijn andere nichtje, samen met mijn broer op visite. Hier heb ik ook even misbruik van gemaakt. Eigenlijk wilde ze het niet, maar met een kleine lichte dwang mocht ik toch even een kleine fotoshoot doen. Het zijn prachtige foto’s geworden.

Hopelijk heb je genoten van mijn blog. Tot de volgende blog.

Ciao Ciao JustBecky

4 gedachten over “Foto avontuur in en rond het huis.”

  1. Een heerlijkheid voor het oog Becky. Ik snap dat je er zelf zeer van kan genieten als je bezig bent. Ik geniet er ook van. Super meisy.

    1. dank je wel weer, voor de fijne reactie. Doet me echt heel goed om te lezen.
      De wetenschap dat er andere mensen van genieten is echt top.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *