Zoek

Leefbaar met een depressie!

Corona dagboek.

Wat een gekke tijd is het. In deze tijd mag een blog over de Corona niet uitblijven vond ik zo. Als we nu al kijken naar wat het virus met de samenleving doet. Er zijn zoveel veranderingen al duidelijk zichtbaar, maar dan zijn we nog lang niet op het punt dat de echt grote veranderingen daar zijn.

Het zal even wennen zijn voor iedereen. Alhoewel het niet voor iedereen nu zo zal voelen en zeker niet voor de mensen die hun dierbaren verliezen, maar een aantal veranderingen die blijven zullen over een paar jaar wellicht als normaal gaan voelen. We zullen er op terug kijken als een gewonnen oorlog. Laten we er de positiviteit uit halen: voor mij steekt er één bovenuit namelijk dat we zien dat mensen zo goed voor elkaar zorgen. Deze leg ik graag uit: ik zie heel veel berichtjes van jong en oud om bijvoorbeeld boodschappen te willen doen voor een ander die de deur niet uit kan. Je ziet dat heel veel mensen zich realiseren dat je het leven niet iets is wat vaststaat.

Voor mij met mijn depressie is het heel belangrijk om me vast te houden aan de positiviteit. Zou ik dit niet doen dan verdwijn ik in de paniek en om daar weer boven te komen is een hel. Zo zullen er op dit moment en in de toekomst een hoop mensen zijn die dat kleine stukje licht hard nodig hebben. Hierin hebben we elkaar nodig. Wat ik voor nu echt wel zie gebeuren dat we dit voor elkaar doen. Ieder op zijn eigen manier en ieder in zijn eigen kunnen.

Wat mij door deze tijd heen sleurt is echt mijn passie fotografie. Nu wil ik niet zeggen dat fotografie het enige is wat mij op de been houd. Familie en vrienden zijn ook twee sleutelwoorden in deze heftige tijd. Wanneer ik voorheen in een depressie zat waren dit al hele belangrijke factoren maar nu zeker.

Wat ik hoop voor in de toekomst is dat we de belangrijke dingen in het leven blijven waarderen. Dat dit verschrikkelijke virus zijn positieve uitwerking op ons allen zal hebben en dat we daar met zijn allen voor zullen blijven strijden. Voor nu wens ik iedereen heel veel sterkte, liefde, gezondheid en moed toe. Take care!!

Tot de volgende blog.

Ciao Ciao Just Becky

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *