Zoek

Leefbaar met een depressie!

Be green. Be rebellious. Be yourself.

Deze blog gaat over mijn liefde voor planten en bloemen. Vaker heb ik het al gehad over de natuur en wat deze voor mij doet. In één van mijn vorige blogs heb ik in het kort verteld wat de inrichting van je huis voor je rust kan doen. Deze kun je hier nalezen op https://www.justbecky.net//foto-avontuur-in-en-rond-het-huis/

Oproep voor mij gemaakt.

Ik zat lekker te scrollen op Facebook en daar kwam een mooie oproep voorbij. De oproep was van https://plantrebelz.nl/. Ze vroegen of mensen hun producten wilde proberen en er dan een blog over wilde schrijven. De afgelopen tijd heb ik een soort tropische planten- en bloemenhuis gecreëerd, waardoor ik dacht: “Deze oproep is voor mij gemaakt.” Na mijn mail kreeg ik na een aantal dagen later een reactie en werd ik geselecteerd om een blog te mogen schrijven.

Hier werd ik super enthousiast van.

Na mezelf te verdiepen in de collectie, heb ik gekozen voor een plant die direct mijn aandacht trok. Deze aandacht werd door meerdere elementen gewekt. Het is namelijk een plant die zichzelf bewaterd. De pot bestaat uit meerdere natuurlijke componenten en, last but not least, het is een leuk plaatje voor in huis. Wat mij ook erg aantrok was het feit dat je hem zelf nog in elkaar moet zetten. Door mijn huiskamer en tuin om te toveren in een tropische inrichting ben ik erachter gekomen wat je voor band opbouwt met je planten en bloemen. Het zelf in elkaar zetten is dus ideaal om al een goede band op te bouwen met je plant.

Snelle levering.

Wat ook erg leuk is aan deze site is dat alle planten een eigen naam hebben die erg origineel zijn. Ik koos voor de Teeny Soldier ( zie link: https://plantrebelz.nl/product/teeny-soldier-terrarium/ ) Deze kost maar 25 euro, dit is voor een zelf bewaterende plant niet duur. Op Google was de gemiddelde prijs 80 euro. Na het bestellen was deze de volgende dag al in huis. Door mijn enthousiasme kon in niet wachten om mijn plant in elkaar te gaan zetten.

Bij het uitpakken van de doos zat er een stappenplan bij hoe je de plant het beste kon indelen in de kom. Het zelf maken van de plant was erg leuk om te doen en geeft een voldaan gevoel.

Deze website is er één naar mijn hart.

Dit zeg ik niet omdat ik deze blog voor hun schrijf, maar omdat de website in mijn ogen alle elementen heeft voor de plantenliefhebber. Door alleen al de namen te lezen gaat het al helemaal leven. De planten zijn mooi, stuk voor stuk. Je kan uit verschillende prijsklassen kiezen. Wil je een leuke plant, maar ben je slecht met water geven, dan is het terrarium de oplossing voor jou.

Tot de volgende blog groetjes JustBecky

6 gedachten over “Be green. Be rebellious. Be yourself.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *